Laadkleppen

Laadkleppen

Anteo laadkleppenDe achtersluitende laadkleppen kunnen gemonteerd worden aan kleine bestelwagens tot trucks en getrokken materieel. We leveren standaard aluminium platformen en zijn zeer solide gebouwd en ruimschoots berekend op het werk waarvoor ze zijn ontworpen.

Lees Meer

Rolsstoelliften

Rolstoelliften

Het aanbod van deze liftoplossingen is zo groot dat elke fabrikant, vervoersbedrijf of particulier een passende oplossing voor de toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers kan vinden. Van volautomatische en halfautomatische liften tot hellingbanen.

Lees meer

Steunpoten

Steunpoten

De inrichting en opbouw van sommige voertuigen vereist vaak een goede stabiliteit, zoals bij medische voertuigen, sattelietverbindingsvoertuigen, mobiele kantoren of mobiele studio's.

Lees meer

  • Standaard
  • Titel
  • Datum
  • Willekeurig
Toon meer Laad alles

Hidrel Rolstoelliften

Hidrel liften Sin-CeraHidrel liften zijn ontwikkeld om aan de toegenomen eisen van carrosseriebouwers in de markt te kunnen voldoen. Het aanbod van verschillende oplossingen is zo groot dat elke fabrikant, vervoersbedrijf of particulier een passende oplossing voor de toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers kan vinden. Van volautomatische en halfautomatische liften tot hellingbanen.

Deel deze pagina
FaceBook  Twitter